Νέα

Υαλουρονικό Οξύ – απαραίτητος σύμμαχος αντιγήρανσης!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Το Υαλουρονικό Οξύ βρίσκεται στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης προσώπου. Γιατί όμως; Εδώ έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να έχετε για το Υαλουρονικό οξύ! Έτσι θα μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ;

Το Υαλουρονικό οξύ ακούγεται πολύ πιο τρομακτικό από ό, τι είναι. Πολλοί από εμάς δεν τολμάμε να βάλουμε “οξύ” στα πρόσωπά μας. Ωστόσο, το Υαλουρονικό οξύ είναι στην πραγματικότητα μια ουσία που μοιάζει με γέλη. Έχει τη μοναδική ικανότητα να διατηρεί την υγρασία. Στην πραγματικότητα, το σώμα μας το παράγει φυσικά για να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε την υγρασία στο δέρμα μας. Βρίσκεται επίσης στα μάτια, τις αρθρώσεις και τον συνδετικό μας ιστό. Παράγουμε όλο και λιγότερο Υαλουρονικό Οξύ καθώς γερνάμε και το δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό και λιγότερο ελαστικό. Αυτό το γεγονός μας κάνει να αναπτύσσουμε βαθιές ρυτίδες. Γι ‘αυτό η προσθήκη του ορίζεται ως το καλύτερο αντιγηραντικό συστατικό σε κρέμες προσώπου και ορούς, καθώς και σκέτο. Το Υαλουρονικό οξύ στο δέρμα μπορεί να διατηρήσει πάνω από 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. 

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΥ

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΥ

 1. Ενυδάτωση του δέρματος – το Bio hyaluronic-O διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό.
 2. Αντιρυτιδικές ιδιότητες – λόγω της ικανότητάς του να διατηρεί μεγάλες ποσότητες νερού, το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης ρυτίδων και γεμίζει ήδη υπάρχουσες ρυτίδες για να μειώσει την εμφάνισή τους.
 3. Θεραπευτικές ιδιότητες – η εφαρμογή Υαλουρονικού οξέος σε τραύματα έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση του μεγέθους των επιφανειακών τραυμάτων στο δέρμα και βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο αυτών των περιοχών.
 4. Αντιοξειδωτικό – βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΡΟΥΤΙΝΑ SKINCARE

Ακόμα και ο καλύτερος ορός καθαρού Υαλουρονικού οξέος Bio hyaluronic-O δεν θα είναι αποτελεσματικός στη διατήρηση του δέρματος σας υγιές, λαμπερό και χωρίς ρυτίδες εάν δεν το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με μια καλή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, ειδικά καθώς μεγαλώνετε. 

ΤΟ ΠΡΩΙ:

 1. Ξυπνήστε και πλύνετε το πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε όλoυς τους ανεπιθύμητους πόρους του δέρματος που συγκεντρώθηκαν όλη τη νύχτα και ξεκινήστε εκ νέου την ημέρα!
 2. Μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ peeling για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη που αφήνονται πίσω και προετοιμάστε το δέρμα σας για την ημέρα.
 3. Εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα με Υαλουρονικό οξύ όπως την Collagen Lift Formula ή την Collagen Lift LAVA για να κλειδώσετε την υγρασία όλη την ημέρα και να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων.
 4. Εφαρμόστε το Collagen Lift Chameleon για να καλύψετε ατέλειες του προσώπου σας, να καταπολεμήσετε τα σημάδια γήρανσης από τον ήλιο και το περιβάλλον και ταυτόχρονα να βοηθήσετε στη μείωση της φθοράς του δέρματος.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

 1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας εάν είναι απαραίτητο.
 2. Πλύνετε το πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε βρώμικους πόρους που συσσωρεύονται όλη την ημέρα και ταμπονάρετε ελαφρά.
 3. Απλώστε το Bio hyaluronic-O για να μειώσετε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το υπόλοιπο πρόσωπο.
 4. Συνδυάστε με ορό με Υαλουρονικό Οξύ για να κλειδώσετε την υγρασία όλη τη νύχτα – δοκιμάστε το πανίσχυρο serum Collagen Lift X Plus!
serum Collagen Lift X Plus!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ; – Οφέλη υαλουρονικού οξέος για το δέρμα.

Bio hyaluronic-O

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ;

1. Ανακούφιση διαταραχές των αρθρώσεων.
2. Γεμίζει τα χείλη σε πλαστική χειρουργική.
3. Βοηθάει στην ξηροφθαλμία.

Βρείτε το Υαλουρονικό οξύ BIO HYALURONIC Ο και απολαύστε την νέα, αναζωογονημένη σας επιδερμίδα!