Νέα

Είναι πιθανή η εμφάνιση ανδρικής κυτταρίτιδας;

Αν και δεν είναι τόσο συχνή όσο στις γυναίκες, η ανδρική κυτταρίτιδα είναι γεγονός και ενοχλεί αρκετούς ανθρώπους. Ας την εξαφανίσουμε άμεσα!

Φαίνεται ότι γενετικά δεν υπάρχει η ίδια προδιάθεση για κυτταρίτιδα στους άντρες, όπως στις γυναίκες. Όμως, η ανδρική κυτταρίτιδα είναι εμφανής σε αρκετούς άντρες και για κάποιους είναι το ίδιο ενοχλητική και επίμονη, όπως και στις γυναίκες!

Ποιες είναι οι αιτίες της ανδρικής κυτταρίτιδας;

Οι αιτίες της κυτταρίτιδας δεν είναι αποδεδειγμένα ξεκάθαρες. Οι θεωρίες περιλαμβάνουν κληρονομικότητα, προβλήματα κυκλοφορίας, φλεγμονή, ορμονικές διαταραχές, στενά ρούχα και ανθυγιεινός τρόπος ζωής. Και παρόλο που το υπερβολικό βάρος δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ανδρική κυτταρίτιδα, το υπερβολικό σωματικό λίπος καθιστά την κυτταρίτιδα πιο ορατή.

Αν και δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο όσο στις γυναίκες, οι άνδρες μπορούν επίσης να εμφανίσουν κυτταρίτιδα. Στην περίπτωσή αυτή, αυτή είναι μια αλλαγή της υφής του δέρματος που προκαλείται από υπερβολική συσσώρευση λίπους. Αυτό ασκεί πίεση στους μυϊκούς ιστούς και εμφανίζεται ο γνωστός φλοιός πορτοκαλιού.

Όψη φλοιού πορτοκαλιού και στους άνδρες;

Η δομή του συνδετικού ιστού που τυλίγεται γύρω από τα λιπώδη κύτταρα μιας γυναίκας σχηματίζεται από χωρίσματα διατεταγμένα με τη μορφή κάθετων τόξων. Τα τόξα αυτά είναι στερεωμένα στο βαθύ στρώμα του δέρματος και οι κορυφές του δείχνουν προς τα έξω.

Στην ανδρική κυτταρίτιδα, η δομή του συνδετικού ιστού είναι διατεταγμένη οριζόντια. Είναι παρόμοια με τα κύτταρα μιας κηρήθρας. Δηλαδή με τέτοιο τρόπο, ώστε τα λιπώδη κύτταρα να σχηματίζουν μικρές ανεξάρτητες μονάδες κυτταρίτιδας.

ανδρική κυτταρίτιδα τέλος!

Λόγω αυτής της δικτυωτής δομής, όταν τα αρσενικά λιπώδη κύτταρα αυξάνονται σε μέγεθος, δεν επηρεάζουν κάθετα το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, όπως συμβαίνει στις γυναίκες.

Οι πιο συχνές αιτίες της ανδρικής κυτταρίτιδας είναι οι ορμονικές αλλαγές, το κάπνισμα, τα προβλήματα κυκλοφορίας, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το υπερβολικό βάρος.

Υπάρχουν πολλού τρόποι για να εξαφανιστεί η ανδρική κυτταρίτιδα, με καλή διατροφή και εξωτερική φροντίδα με το ειδικό λαδάκι για την καταπολέμηση της γυναικείας και ανδρικής κυτταρίτιδας!!! Ένας ακόμη εξαιρετικά λειτουργικό προϊόν, με άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα που διαρκούν είναι η απόλυτη κρέμα ANIT-CELLULITE της kallist cosmetics για την κυτταρίτιδα. Εξαιρετικά ισχυρή και με εγγυημένα αποτελέσματα! Δοκιμάστε τα!!!!