Νέα

Μέλι με κανέλα. Θαυματουργό δώρο στον οργανισμό!

Ο συνδυασμός μέλι με κανέλα είναι πολύ ευεργετικός για τον οργανισμό. Είναι απαραίτητο να τον προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας! Ο λόγος; Είναι δύο νόστιμα υλικά της φύσης και μαζί χτίζουν έναν πολύ υγιή οργανισμό με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Ειδικά όταν το μέλι είναι αυθεντικό και φρέσκο, χωρίς συντηρητικά και άλλες χημικές προσθήκες.

Ακολουθούν 10 πραγματικά σπουδαίοι λόγοι για να μην χάσετε ούτε μέρα χωρίς μέλι με κανέλα!


1. Διατηρούν καλή υγεία των αρτηριών και συνεπώς σημαντική μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων
2. Αντιμετωπίζουν την χρόνια αρθρίτιδα ενώ η παρατεταμένη κατανάλωση αυτού του ροφήματος θα αυξήσει την αντικαρκινική άμυνα του οργανισμού.
3. Αν θέλουμε να απαλλαγούμε από τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις στην χοληδόχο κύστη, το μέλι με κανέλα είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας σε αυτό.
4. Μειώνουμε εντυπωσιακά τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.
5. Θεραπεύουν το κρυολόγημα και τον χρόνιο βήχα
6. Χρόνιοι στομαχικοί πόνοι, ακόμη και έλκη μπορούν να ανακουφιστούν αλλά και να θεραπευτούν με τακτική πρόσληψη του συνδυασμού μελιού με κανέλα.
7. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού καταπολεμώντας τους ιούς και τα βακτήρια.
8. Προστατεύουν αποτελεσματικά από την γρίπη και το κρυολόγημα.
9. Στην προσπάθεια απώλειας βάρους, ο συνδυασμός μελιού και κανέλας σε ένα ποτήρι βραστό νερό πρωί με άδειο στομάχι, δίνει σημαντικά αποτελέσματα.
10. Κάθε πρωί, ξεπλένοντας το στόμα μας με ένα διάλυμα μελιού και κανέλας σε ζεστό νερό, διατηρούμε την αναπνοή μας φρέσκια όλη μέρα.

Αυτός ο συνδυασμός είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε και μεγάλη προσπάθεια γευστικά, για να φροντίζουμε τον οργανισμό μας.
Και αν ψάχνετε το κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσετε τους γευστικούς σας κάλυκες, ετοιμαστείτε.

Μπορείτε πάντα να εμπλουτίζετε αυτή την εξαιρετικά δυναμωτική εμπειρία και ταυτόχρονα να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με εύκολες συνταγές!
Ανακαλύψτε κάποιες στο blog μας!

Stay Tuned…!