Προηγμένη Αισθητική Κοσμητολογία

Εργαστηριο εγκεκριμενο απο τον


Κέρδισε -2€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για ΚΑΘΕ αγορά σου με Κάρτα!

Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€!

Τηλέφωνα Παραγγελίας

2314028050 - 6934713410

Μέλι κουμαριάς

Κουμαρόμελο – Ελληνικό φυσικό θαύμα!

Τα κούμαρα βοηθάνε στην πρόληψη θρόμβωσης;

Στην Αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης είχε τονίσει τη σημασία πολλών φυτών και βοτάνων, γεγονός που αποτέλεσε τη βάση της σύγχρονης φαρμακολογίας, συμβάλλοντας στη θεραπεία πολλών ασθενειών. Μέσα σε αυτά είναι και τα κούμαρα.

Είναι γνωστό ότι η ασπιρίνη βγήκε από τον φλοιό της ιτιάς. από την εφέδρα το βρογχοδιασταλτικό εφεδρίνη, και από τα κούμαρα ένα σπουδαίο αντιπηκτικό, η κουμαρίνη! Μέχρι και σήμερα, στην κλασική φαρμακευτική κυκλοφορούν κουμαρινικά αντιπηκτικά, που καταπολεμούν θρομβοφλεβίτιδες.

Κούμαρα Ελληνικά

Από τη γύρη των ανθών της κουμαριάς, οι μέλισσες μας βοηθούν να βγάλουμε το απίθανο κουμαρόμελο. Το κουμρόμελο περιέχει εξαιρετικά ισχυρές ιδιότητες ενδυνάμωσης και προστασίας του οργανισμού!

Το μέλι κουμαριάς είναι μέλι πολύ υψηλής θρεπτικής αξίας. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Έχει πικρή έως πικρόγλυκη γεύση και είναι γνωστό ότι βοηθάει στη ρύθμιση της χοληστερίνης, και την προστασία εμφάνισης θρομβώσεων. Το μέλι κουμαριάς είναι από τα μέλια με τις λιγότερες θερμίδες.

Ιδιότητες

Είναι πολύ πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Αυτό το καθιστά μια από τις καλύτερες επιλογές για την τόνωση του οργανισμού. Οι φυσικές αντιβιοτικές ουσίες του δίνουν την ιδιότητα της ασπίδας προστασίας από διάφορες ασθένειες.

Μία άλλη χρήση για το μέλι από κούμαρα είναι διουρητικό και αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος. Από τα αρχαία χρόνια ήταν γνωστό ότι, ενώ το μέλι κουμαριάς δεν είναι θερμιδικά δυνατό σε σχέση με άλλα μέλια. Περιέχει χαμηλό ποσοστό γλυκόζης και φρουκτόζης. Το γεγονός αυτό το κάνει ένα μέλι που συχνά συνίσταται σε περιπτώσεις δίαιτας, καθώς και για Διαβητικούς τύπου Β. Κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό σας φυσικά.

Κούμαρα

Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν μεγάλη προσοχή και προστασία του οργανισμού μας. Το κουμαρόμελο είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας για μία εξαιρετικά υγιή διατροφή. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας και κρατηθείτε μακριά από αρρώστιες και αρνητικές επιπτώσεις εμβολίων και λοιπά.

Αγοράστε άμεσα το καλύτερο μέλι κουμαριάς στην Ελληνική αγορά και ξεγνοιάστε!

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή