Koronawirus: 7 wskazówek zdrowotnych

Koronawirus: 7 wskazówek, jak zachować zdrowie podczas pandemii COVID-19

Το ξέσπασμα του COVID-19 έχει επηρεάσει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους. Με τις τακτικές αλλαγές που συμβαίνουν, είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεστε συγκλονισμένοι, ανήσυχοι και αγχωμένοι. Να τι πρέπει να κάνουμε για να παραμείνουμε υγιείς!

Surowy miód

Surowy miód

Αν αρχίσετε να τρώτε Ακατέργαστο μέλι κάθε μέρα, θα μπορείτε να κοιμάστε καλύτερα. Θα βελτιώσετε τη μνήμη σας και θα έχετε πιο καθαρό δέρμα, μεταξύ άλλων ωφελειών. Αξιοποιήστε όλες τις ωφέλιμες ιδιότητες που έχει το μέλι για την υγεία σας. Επιλέξτε εγχώριο φρέσκο Ακατέργαστο μέλι.

Chios Mastic

Μαστίχα ονομάζεται η αρωματική φυσική ρητίνη που εξάγεται από τον κορμό και τα κλαδιά του μαστιχόδεντρου και συγκεκριμένα του Μαστιχοφόρου Σχίνου, που καλλιεργείται εκτενώς στη Χίο, στα νότια κυρίως του νησιού σε 24 Μαστιχοχώρια.
Η μαστίχα Χίου βγαίνει από τον κορμό και τα κλαδιά του μαστιχόδεντρου, το γνωστό μας Σχίνο ή Σχίνος. Η αρχική της γεύση είναι πικρή, αλλά φεύγει γρήγορα αφήνοντας το ιδιαίτερο άρωμα της μαστίχας.

Cellulit: etapy

Κυτταρίτιδα, ένας αιώνιος εχθρός! Ή μήπως όχι; Η κυτταρίτιδα είναι αναμφισβήτητα, ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναίκας. Αλλά, όπως συνηθίζεται να λέμε, “κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα.” Μόνο αν γνωρίζετε τα πάντα για την κυτταρίτιδα, θα μπορέσετε κάποια στιγμή να την κερδίσετε. Τι ισχύει τελικά για την κυτταρίτιδα; Που οφείλεται και […]

Pyłki - właściwości

Pyłki i wszystko, co musisz wiedzieć

Πρόκειται για τη γύρη που μαζεύουν οι μέλισσες. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη (περίπου 40% πρωτεΐνη), ελεύθερα αμινοξέα, βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένου του συμπλέγματος Β και φολικό οξύ. Μάλιστα είναι πιο πλούσια σε πρωτεΐνες από οποιαδήποτε άλλη πηγή ζωικής προέλευσης. Περιέχει περισσότερα αμινοξέα από το βοδινό, τα αυγά και το τυρί, ίδιου βάρους. Η μισή από την πρωτεΐνη που περιέχει είναι στη μορφή των ελεύθερων αμινοξέων και είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί αμέσως από το σώμα μας.

Szafran Kozani - właściwości

Ο Κρόκος Κοζάνης ή αλλιώς σαφράν, πέρα από τη νοστιμιά που χαρίζει στο φαγητό, έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες.  Αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία οφείλονται κυρίως στην πικροκροκίνη και την κροκίνη.  Γνωρίζετε όμως τι είναι ο Κρόκος Κοζάνης και ποια είναι τα οφέλη του για τον ανθρώπινο οργανισμό;  Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε […]

Jaki mam typ skóry?

Specyficzne środki dla każdego rodzaju skóry

Οι άνθρωποι είναι πάντα μπερδεμένοι όταν καθορίζουν τον τύπο του δέρματός τους, ειδικά όταν αγοράζουν καλλυντικά και περιποίηση δέρματος.
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δέρματος, όπως κανονικό δέρμα, λιπαρό, ξηρό, πολύπλοκο και ευαίσθητο.

Swędzenie w brodzie? Nigdy więcej! - Zdrowa broda w kilka minut.

Obecnie wielu młodych ludzi zapuszcza brody. Jak powszechnie uważa się, brody dodają uroku i atrakcyjności, a młodym ludziom nadają bardziej męski wygląd. Czasami chęć zapuszczenia brody wynika z potrzeby podążania za tym, co robią światowe gwiazdy. Ale wielu z tych młodych mężczyzn cierpi na swędzącą twarz, zwłaszcza swędzącą brodę. Wynika to z wielu czynników, takich jak pogoda i suchość skóry.

Τώρα που το Beard growth είναι στη μόδα, πολλοί νέοι μεγαλώνουν τα γένια τους. Όπως πιστεύεται συνήθως ότι οι γενειάδες προσθέτουν μια συγκεκριμένη γοητεία και ελκυστικότητα, και δίνουν στους νέους μια πιο ανδρική εμφάνιση. Μερικές φορές αυτή η επιθυμία να μεγαλώσουν τα γένια τους πηγάζει από την ανάγκη τους να ακολουθούν τι κάνουν οι διασημότητες του κόσμου. Αλλά πολλοί από αυτούς τους νεαρούς άνδρες υποφέρουν από κνησμό στο πρόσωπο, ειδικά φαγούρα στα γένια. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως ο καιρός και το ξηρό δέρμα.