Προηγμένη Αισθητική Κοσμητολογία

Εργαστηριο εγκεκριμενο απο τον


Κέρδισε -2€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για ΚΑΘΕ αγορά σου με Κάρτα!

Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€!

Τηλέφωνα Παραγγελίας

2314028050 - 6934713410

Φυτικά λάδια προσώπου – 7tips

Εάν η σκέψη της τοποθέτησης λαδιών στο πρόσωπό σας δυσκολεύει, ξανασκεφτείτε το! Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κρατούσαν το δέρμα τους ζωντανό και άψογο με φυτικά λάδια. Και αυτό το τόσο παλιό μυστικό ομορφιάς κάνει τη μεγάλη επιστροφή του αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με κορυφαίους δερματολόγους, τα φυτικά λάδια προσώπου είναι το μεγάλο μυστικό στη ρουτίνα ομορφιάς.

Το κλειδί είναι να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι όλα τα έλαια προσώπου τα ίδια, λέει η Δρ Rebecca Tung. – πρόεδρος του τμήματος Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Loyola του Σικάγο. Προσθέτει: “Μερικά έλαια μπορούν να θρέψουν το δέρμα, ενώ άλλα μπορεί να είναι επιβλαβή. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά!” Προτού ξεκινήσετε μια αγωγή, πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. Τα φυτικά λάδια προσώπου είναι πιο φιλικά στο δέρμα και θρέφουν τον οργανισμό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε γιατί τα λάδια πρέπει να είναι οπωσδήποτε στα καλλυντικά σας. – και ποια θα μπορούσαν να λειτουργούν καλύτερα για εσάς!

1. Μπορούν να μειώσουν τις ρυτίδες σας.

Η υπερβολική προστασία από υπεριώδεις ακτίνες είναι μια ρύθμιση για ζημιές από ελεύθερες ρίζες – και αυτό σημαίνει ότι οι ρυτίδες και οι ηλιακές κηλίδες είναι αφθονίες. Μερικά έλαια προσώπου είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά, τα οποία εμποδίζουν την περαιτέρω γήρανση, λέει ο Δρ Tung, οπότε αν επηρεάζεστε από βλάβη από τον ήλιο και ξηρότητα, συνιστά να αναζητήσετε προϊόντα που περιέχουν έλαιο νυχτολούλουδου ή εκείνα με βάση βιταμίνης Ε, όπως το έλαιο Argan .

Εάν το δέρμα σας τείνει να είναι γυαλιστερό και ανησυχείτε για τη δοκιμή λαδιών, ο Δρ Allison Hanlon, δερματολόγος στο Νάσβιλ του Τενεσί, προτιμά μια σταγόνα λάδι σπόρου σταφυλιών επειδή είναι αντιγηραντικό, ελαφρύ, μη λιπαρό και όμορφα αρωματισμένο. Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας με λάδι προσώπου ή φυτικό serum τη νύχτα, το να τρίψετε λίγο το προτιμώμενο λάδι στο μέτωπο, κάθε μάγουλο, μύτη και πηγούνι μπορεί να είναι ευεργετικό.

 2. Είναι καλό για ξηρό δέρμα.

Οι ακραίες θερμοκρασίες και οι θερμοσυσσωρευτές απορροφούν την υγρασία κατευθείαν στο το δέρμα. Τα φυτικά λάδια προσώπου είναι το ιδανικό αντίδοτο για το ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα και τα τραχιά, ροδοειδή μάγουλα – και μπορούν να είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στην ενυδάτωση από τις τυπικές λοσιόν και τις κρέμες που δεν έχουν συνταχθεί. Το F&F έλαιο έκρηξη αντιγήρανσης είναι επίσης ιδανικό για αυτόν τον σκοπό. Για μαλακότερα δέρματα και μαλλιά, ο Δρ. Hanlon συνιστά την εφαρμογή ποσότητας ελαίου καρύδας σε μέγεθος μπιζελιού στις ξηρότερες περιοχές σας. Το αμυγδαλέλαιο είναι γεμάτο με ενυδατικά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για ευαίσθητο δέρμα.

 3. Προστατεύουν πραγματικά το δέρμα σας.

Επειδή τα έλαια είναι λιπόφιλα, μπορούν να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα παγιδεύοντας νερό, διατηρώντας έτσι την ενυδάτωσή του. Μερικά έλαια βοηθούν επίσης στην τόνωση και ενίσχυση του φυσικού μας δερματικού φράγματος. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατοίκους μεγάλων πόλεων που χρειάζονται επιπλέον προστασία από τους ρύπους και την αιθαλομίχλη, μια γνωστή πηγή ανεπιθύμητων ρυτίδων. Σε μια κρύα χειμερινή ημέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι προσώπου με σπόρο κάνναβης ή τριαντάφυλλου, το οποίο είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, θα ήταν μια σίγουρη προστασία.

 4. Είναι το τέλειο primer για μακιγιάζ.

Λάδια όπως μανταρίνι και σπόρος κολοκύθας, όταν εφαρμόζονται στο πάνω μέρος του δέρματος με ελαφριά γρήγορη ταχύτητα, αποκαθιστούν άνετα στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση. Αυτό δίνει ένα άμεσο ελαστικό αποτέλεσμα και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας – και όσο πιο απαλό είναι το δέρμα σας, τόσο καλύτερο θα φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπό σας. Δοκιμάστε το F&F Ξηρό Έλαιο και θα μείνετε απόλυτα ευχριστημένες με το αποτέλεσμα.

5. Μπορούν να συρρικνώσουν τους διογκωμένους πόρους.

Τα φυτικά έλαια υψηλότερης ποιότητας όπως η macadamia, η jojoba και η καμέλια βγάζουν νεκρά κύτταρα και λίπη από τους πόρους. Έτσι, τα μαύρα στίγματα γίνονται μικρότερα και λιγότερο αισθητά. Προσοχή όμως: Το μυστικό βρίσκεται στον τύπο. Δυστυχώς, τα λάδια που είναι άμεσα διαθέσιμα στην αγορά υπάρχει περίπτωση να φράξουν τους πόρους σας. Οπότε συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας προτού δοκιμάσετε οποιοδήποτε έλαιο προσώπου.

6. Μπορούν να ηρεμήσουν τα εξανθήματα.

Πολλά έλαια έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθώντας στην εξάλειψη του ερεθισμένου δέρματος. Τα έλαια Argan και yangu είναι ιδανικά για ερεθισμούς που προκαλούνται από τη χρήση δημοφιλών αντιγηραντικών προϊόντων. Το λάδι γερανιού είναι επίσης ιδανικό στη μείωση της ερυθρότητας από την ακμή.

7. Είναι πολύ καλά στην αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων.

Τα φυτικά λάδια προσώπου είναι πολύ καλός σύμμαχος στην αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων. Και όχι, δεν θα βγάλετε περισσότερα σπυράκια αν χρησιμοποιείτε φυτικά λάδια, αντιθέτως! Η φυτική προέλευση των υλικών εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό.

Τα φυτικά λάδια προσώπου F&F Ξηρό Έλαιο κατασκευάζονται σε πολύ κομψές, ελαφριές συνθέσεις που είναι εξαιρετικές για καθημερινή χρήση. Απλώς λάβετε υπόψη ότι μια μικρή ποσότητα του σωστού προϊόντος φέρνει ιδανικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μεγάλες ποσότητες.  

Ενισχύστε το πρόσωπό σας με φυτικά έλαια
φυτικά λάδια προσώπου

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή