Προηγμένη Αισθητική Κοσμητολογία

Εργαστηριο εγκεκριμενο απο τον


Κέρδισε -2€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για ΚΑΘΕ αγορά σου με Κάρτα!

Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€!

Τηλέφωνα Παραγγελίας

2314028050 - 6934713410

Πολλοί νέοι σήμερα μεγαλώνουν τα γένια τους. Όπως πιστεύεται συνήθως ότι οι γενειάδες προσθέτουν μια συγκεκριμένη γοητεία και ελκυστικότητα, και δίνουν στους νέους μια πιο ανδρική εμφάνιση. Μερικές φορές αυτή η επιθυμία να μεγαλώσουν τα γένια τους πηγάζει από την ανάγκη τους να ακολουθούν τι κάνουν οι διασημότητες του κόσμου. Αλλά πολλοί από αυτούς τους νεαρούς άνδρες υποφέρουν από κνησμό στο πρόσωπο, ειδικά φαγούρα στα γένια. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως ο καιρός και το ξηρό δέρμα.

Φαγούρα στη γενιάδα; Όχι πια! – Υγιή γένια στο λεπτό.

Πολλοί νέοι σήμερα μεγαλώνουν τα γένια τους. Όπως πιστεύεται συνήθως ότι οι γενειάδες προσθέτουν μια συγκεκριμένη γοητεία και ελκυστικότητα, και δίνουν στους νέους μια πιο ανδρική εμφάνιση. Μερικές φορές αυτή η επιθυμία να μεγαλώσουν τα γένια τους πηγάζει από την ανάγκη τους να ακολουθούν τι κάνουν οι διασημότητες του κόσμου. Αλλά πολλοί από αυτούς τους νεαρούς άνδρες υποφέρουν από κνησμό στο πρόσωπο, ειδικά φαγούρα στα γένια. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως ο καιρός και το ξηρό δέρμα.
Φαγούρα; Όχι πια! – Υγιή μακριά γέννια.

Μάθετε τους λόγους και τις μεθόδους θεραπείας υγιή γένια

Τώρα που το Beard growth είναι στη μόδα, πολλοί νέοι σήμερα μεγαλώνουν τα γένια τους. Συνήθως λέγεται ότι οι γενειάδες προσθέτουν μια συγκεκριμένη γοητεία και ελκυστικότητα. Δίνουν στους νέους μια πιο ανδρική εμφάνιση. Μερικές φορές αυτή η επιθυμία να μεγαλώσουν τα γένια τους πηγάζει από την ανάγκη τους να ακολουθούν τι κάνουν οι celebrities. Πολλοί από αυτούς τους νεαρούς άνδρες όμως υποφέρουν δυστυχώς από κνησμό στο πρόσωπο. Αυτή η φαγούρα στα γένια οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως ο καιρός και το ξηρό δέρμα. Μάθετε τι χρειάζεται για να έχετε και πάλι υγιή γένια.

Το πρόσωπο είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Ως εκ τούτου εκτίθεται μόνιμα στο εξωτερικό περιβάλλον. Ζεστός και κρύος καιρός, σκόνη και μικρόβια και διαφορετικοί τύποι ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα.

Αιτίες φαγούρας γενειάδας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αισθανθείτε φαγούρα και ο κύριος λόγος είναι το ξύρισμα. Επίσης η χρήση της λεπίδας στο ξυράφι προκαλεί το ξύσιμο και τον ερεθισμό του δέρματος. Το ξηρό δέρμα επίσης συχνά αισθάνεται φαγούρα και ερεθισμένο. Έτσι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν έχετε υγιή γένια.

Η χρήση προϊόντων περιποίησης, όπως σαμπουάν και σαπούνι ξυρίσματος για παράδειγμα, που περιέχουν χημικές ουσίες μπορεί να ερεθίσει το δέρμα προκαλώντας κνησμό. Η δερματίτιδα ή οποιοσδήποτε τύπος λιπαρού εκζέματος, μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος και φαγούρα.

Επίσης, το πρόσωπο είναι πάντα εκτεθειμένο σε βρωμιά και μικρόβια διάσπαρτα στην ατμόσφαιρα, το οποίο λειτουργεί για να διεγείρει φαγούρα γενειάδα.

Μέθοδοι θεραπείας για φαγούρα γενειάδα και δέρμα

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τη φαγούρα γενειάδα και να την αντιμετωπίσετε με απλούς και εύκολους τρόπους για να αποφύγετε την ενοχλητική φαγούρα που μπορεί να σας προκαλέσει αμηχανία μπροστά σε άλλους.

Πρώτα, κρατήστε το πρόσωπό σας καθαρό και πλύνετε καλά τη γενειάδα σας για να αποφύγετε τη συσσώρευση βακτηρίων και βρωμιάς στα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό, όχι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο, με το κατάλληλο σαπούνι για το δέρμα σας.

Κρατήστε το πρόσωπο και τη γεννιάδα σας καθαρά

Κατά το πλύσιμο της γενειάδας συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν μόνο μία φορά την εβδομάδα, επειδή στεγνώνει τα φυσικά έλαια, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μαλακτικό, καθώς είναι πιο ενυδατικό για τα μαλλιά.

Η χρήση λαδιών και κρεμών γενειάδας διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει φαγούρα και προστατεύει το δέρμα από ερυθρότητα. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη χρήση στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς βλάπτει το δέρμα και προκαλεί κνησμό.

Η κατανάλωση υγιεινών τροφίμων είναι μια καλή και ευεργετική πρακτική για τη γενική υγεία, όχι μόνο για την καρδιά και τα ζωτικά όργανα, αλλά και για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένης της γενειάδας.

Η φροντίδα της διατροφής σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη διατήρηση της σωματικής σας υγείας. Μπορείτε να προσθέσετε φυσικά συμπληρώματα τριχοφυΐας όπως η βιοτίνη στη διατροφή σας, περιέχει διάφορες βιταμίνες όπως E, C και B6, που λειτουργούν για τη βελτίωση της ποιότητας της ανάπτυξης των μαλλιών, καθώς και για την προώθηση της παραγωγής σμήγματος, ενός φυσικού ελαίου που παράγεται από σώμα για να ενυδατώνει τα μαλλιά.
Ένα πολύ καλό συμπλήρωμα που γρήγορα αποτελέσματα είναι το Beard Growth.

https://kallist.gr/product/beard-growth/

Βεβαιωθείτε ότι έχετε βιταμίνη Α και Β, επειδή βοηθά στη βελτίωση του δέρματος και επίσης χτίζει νέα κύτταρα του δέρματος. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στην προστασία των κυτταρικών μεμβρανών που εμποδίζουν το στέγνωμα της γενειάδας.

Υγιής και μεγάλη γεννιάδα.
https://kallist.gr/product/beard-growth/

Φυσικές συνταγές που αντιμετωπίζουν φαγούρα

Υπάρχουν πολλές φυσικές συνταγές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της φαγούρας στα γένια. Αυτές οι συνταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

Η Αλόη Βέρα είναι ένα φυσικό συστατικό που βοηθά να απαλλαγούμε από τον κνησμό και τη φλεγμονή, επειδή περιέχει φυσικές ουσίες που καταπραΰνουν το δέρμα, ειδικά καθαρό τζελ, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει τίποτα άλλο.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο λεμόνι για να απαλλαγείτε από τον κνησμό και την ερυθρότητα του δέρματος.

Το βούτυρο Shea είναι μια φυσική ενυδατική επιδερμίδα, επειδή περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνες Α και C, καθώς και θρεπτικά συστατικά φυτών που προστατεύουν το δέρμα από βλάβες και υπεριώδη ακτινοβολία.

Επίσης, η χρήση ορισμένων φυσικών ελαίων, όπως το έλαιο jojoba και η καρύδα διασφαλίζουν την έλλειψη κνησμού.

Το χαμομήλι περιέχει έλαια που θεραπεύουν την αλλεργία, η οποία βοηθά στην εξάλειψη του προβλήματος του κνησμού του δέρματος.

Η κατανάλωση μελιού σε καθημερινή βάση, ειδικά το πρωί, βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας της φαγούρας στα γένια.

Η βρώμη μειώνει επίσης τον κνησμό και ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει την ευαισθησία του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλύσιμο προσώπου για την περιοχή του πηγουνιού.

Γρήγοροι τρόποι για να θεραπεύσετε τον κνησμό

Γρήγοροι τρόποι για να θεραπεύσετε τον κνησμό Εάν αισθανθείτε σοβαρό κνησμό και δεν μπορείτε να το βοηθήσετε, εδώ είναι μερικά γρήγορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε σοβαρό κνησμό ή να το ηρεμήσετε λίγο.

Μία από τις απλούστερες μεθόδους είναι το κρύο νερό, όταν αισθάνεστε φαγούρα μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό, επειδή το κρύο βοηθά να απαλλαγείτε από τον κνησμό και το ξύσιμο. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βρεγμένη πετσέτα ή μερικά παγάκια και να τα τοποθετήσετε στη φαγούρα. Αμέσως θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για άμεσα υγιή γένια.

Ορισμένες κρέμες κατά του κνησμού που περιέχουν μενθόλη ή φαινόλη, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του κνησμού.

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή