Προηγμένη Αισθητική Κοσμητολογία

Εργαστηριο εγκεκριμενο απο τον


Κέρδισε -2€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για ΚΑΘΕ αγορά σου με Κάρτα!

Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€!

Τηλέφωνα Παραγγελίας

2314028050 - 6934713410

Βασιλικός πολτός: Το ελιξίριο της νεότητας

Αν θέλετε να παραμείνετε υγιείς, να νικήσετε τη γήρανση και να αποκτήσετε τέλειο δέρμα επιλέξτε τον βασιλικό πολτό Αποτελεί την πλουσιότερη τροφή της φύσης και η μεγάλη θρεπτική του αξία οφείλεται στη μοναδική σύνθεσή του.


Παράγεται από τις μέλισσες εργάτριες και προορίζεται για το πρώτο στάδιο ανάπτυξης όλων των μελισσών, γι’ αυτό ονομάζεται «το γάλα των μελισσών». Τονώνει, αναπληρώνει την ενέργεια, διεγείρει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, αυξάνει την αντοχή του οργανισμού σε ασθένειες, στην κόπωση. Ο Βασιλικός Πολτός είναι ιδανικός τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, καθώς και για ηλικιωμένα άτομα σε περιπτώσεις κόπωσης (πνευματική ή σωματική), δυσκολία συγκέντρωσης, ή σε φάση της ανάρρωσης.

Βασιλικός Πολτός

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Υδατάνθρακες: όπως φρουκτόζη, γλυκόζη, μαλτόζη κ.λπ.Αμινοξέα: Από αυτά 17 είναι γνωστά και 5 ανεξακρίβωτης συνθέσεως.

Μέταλλα: όπως ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κοβάλτιο, μόλυβδο, νάτριο, μαγγάνιο.

Βιταμίνες: Σε μεγάλη περιεκτικότητα έχει Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β7, Β8, και Β9. σε μικρότερες ποσότητες έχει Β12.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Ο Βασιλικός Πολτός Επιδρά θετικά στον μεταβολισμό, στην ανάπτυξη και στην αντιγήρανση. Ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, οξυγονώνει τα κύτταρα και αυξάνει τη φυσική αντίσταση. Επίσης τονώνει τη μνήμη, την αντοχή, την γονιμότητα και τη σεξουαλική απόδοση. Ακόμη βοηθά: στην πρόληψη εποχιακών ιώσεων, στην κατάθλιψη, το άγχος, το στρες, στη δυσκοιλιότητα. Στα συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, στον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερόλης, στην κόπωση, στην υπέρταση, στο διαβήτη.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα επειδή έχει αντιμικροβιακή δράση (κυρίως έναντι στρεπτόκοκκων, σταφυλόκοκκων και Ε.coli, bacilli coli), τονώνει και ενδυναμώνει το δέρμα (λόγω του κολλαγόνου που περιέχει), μειώνει τις ρυτίδες. Ο Βασιλικός Πολτός συμβάλει κατά του πονοκεφάλου, των ενδοκρινικών διαταραχών και των ορμονικών ανισορροπιών, μειώνει τον κίνδυνο στεφανιαίας, τα αρθριτικά προβλήματα, είναι ευεργετικός σε περιπτώσεις μειωμένης μνήμης, βελτιώνει τα συμπτώματα του άσθματος, προσφέρει αυξημένη ενέργεια, αντοχή και φυσική δύναμη κατά την άθληση.

Ο Βασιλικός Πολτός είναι μια υπερτροφή που πρέπει όλοι να καταναλώνουμε! Μπορείτε να τον βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα(εδώ), μαζί με πολλά ακόμη μακεδονικά μελισσοκομικά προϊόντα(εδώ).

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το σημαντικότερο είναι να λαμβάνετε βασιλικό πολτό καλής ποιότητας! Μπείτε εδώ για να εξασφαλίσετε ποιότητα και καλές τιμές!!!

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή