Προηγμένη Αισθητική Κοσμητολογία

Εργαστηριο εγκεκριμενο απο τον


Κέρδισε -2€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για ΚΑΘΕ αγορά σου με Κάρτα!

Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€!

Τηλέφωνα Παραγγελίας

2314028050 - 6934713410

Το Serum είναι must!

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό το serum στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς;

To serum ή ορός συνήθως έχει πιο ελαφριά υφή από τις κρέμες και διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη Α, αλλά και το αγαπημένο συστατικό όλων των γυναικών υαλουρονικό οξύ. Το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα του δέρματος όπως ξηρότητα, μελάγχρωση, νωθρότητα και ρυτίδες.

Σκεφτείτε ότι η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος είναι σαν το εργαλείο του κοσκινίσματος. Εμείς προσπαθούμε να κοσκινίσουμε ένα προϊόν, παρόμοιο με το νερό. Σαφώς θα εισχωρήσει ευκολότερα σε σχέση με ένα προϊόν που έχει πιο συμπαγή σύσταση, όπως είναι η κρέμα. Η οποία είναι εξίσου απαραίτητη στην καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

serum

Χαρίστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και ζωντάνια με ένα από τα serum που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα(εδώ), όπως είναι το Kroma Serum(εδώ), το Collagen Lift X Plus(εδώ). Ακόμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε και καθαρό υαλουρονικό οξύ σε μορφή ορού για εσάς που επιθυμείτε άμεσα αποτελέσματα.

Εφαρμογή: Το serum ή ορός μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ιδανικά το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό. Εφαρμόστε πριν από την κρέμα ή το αντιηλιακό. Βάλτε μόνο λίγες σταγόνες στο πρόσωπό σας. Δεν απαιτείται ιδιαίτερο μασάζ για να απορριφθεί. Με τα δύο δάχτυλα εφαρμόζουμε “ταμποναριστά” σε πρόσωπο και λαιμό. (Δεν ξεχνάμε τον λαιμό!) Το serum έχει μία συμπυκνωμένη σύνθεση που δρα βαθιά στο δέρμα αλλά δεν ενυδατώνει όσο πρέπει την εξωτερική στοιβάδα, οπότε πρέπει να συνοδεύεται από κάποια ενυδατική κρέμα και αντιηλιακό το πρωί και ενυδατική κρέμα νύχτας πριν από τον ύπνο.

Χρησιμοποιώντας ένα serum καθημερινά κάνετε ένα μεγάλο δώρο στην επιδερμίδα σας και στον εαυτό σας. Της χαρίζετε φρεσκάδα, ενυδάτωση, λεία όψη και λάμψη. Μην το αμελείτε!

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή