Προηγμένη Αισθητική Κοσμητολογία

Εργαστηριο εγκεκριμενο απο τον


Κέρδισε -2€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για ΚΑΘΕ αγορά σου με Κάρτα!

Δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€!

Τηλέφωνα Παραγγελίας

2314028050 - 6934713410

Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση

Στις μέρες μας είναι αναγκαία η Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση. Η Ατμοσφαιρική Ρύπανση στις πόλεις είναι ένα από τους πιο έντονους εξωτερικούς παράγοντες που μας επηρεάζουν.
Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση

Καθώς η ατμοσφαιρική ρύπανση εξακολουθεί να αποτελεί μείζονα ανησυχία, το σώμα μας απαιτεί προστατευτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος. Η Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση είναι αναγκαία. Είναι πλέον καιρός να μάθουμε περισσότερα για αυτό.
Σύμφωνα με ερεύνα της Mintel, η ρύπανση είναι σημαντικός παράγοντας δερματικών προβλημάτων.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να είναι πολύ επιζήμια για το δέρμα. Προκαλεί ερεθισμό, ανώμαλο τόνο δέρματος, πρόωρη γήρανση, ακόμη και καρκίνο. Οι άνθρωποι κατά βάση στις πόλεις αντιμετωπίζουν καθημερινά δισεκατομμύρια σωματίδια ρύπανσης που βλάπτουν το δέρμα τους. Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι και προκαλούν αποχρωματισμό του δέρματος.  Οι αστικοί πληθυσμοί, γνωρίζουν καλά και ανησυχούν για τις επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τη ρύπανση.

Για την Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση χρειάζεται οπωσδήποτε μία ανθεκτική επικάλυψη. Αυτή θα κρατά το δέρμα υπό την ασπίδα της, αλλά παράλληλα θα το αφήνει να αναπνέει.

Πώς μπορούν τα καλλυντικά αυτά να βοηθήσουν το δέρμα σου να προστατευτεί.

Με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ηλεκτρονικές συσκευές πια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Επιπλέον, η ρύπανση της ατμόσφαιρας καραδοκεί. Έτσι αποκτούν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον στον κλάδο της κοσμετολογίας οι επιπτώσεις αυτών των παραγόντων στο δέρμα. Τα Anti-blue light και anti-pollution καλλυντικά είναι μια επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς. Υπόσχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά μας ριζικά.

Πώς επηρεάζεται το δέρμα στη περιβαλλοντική μόλυνση;

Είναι γνωστό ότι το δέρμα αποτελεί την πρώτη ασπίδα προστασίας απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Όταν οι ατμοσφαιρικοί ρύποι προσκολλώνται στην επιφάνειά του, διαταράσσουν την ισορροπία του επιδερμικού φραγμού. Άμεσες συνέπειες είναι οι κοκκινίλες, ο ερεθισμός, σημάδια ξηρότητας και αίσθημα δυσφορίας. Ενώ μακροπρόθεσμα, η εμφάνιση ρυτίδων, σκούρων κηλίδων και η χαλάρωση της επιδερμίδας.

Πώς επηρεάζεται το δέρμα από την ακτινοβολία των ψηφιακών συσκευών;

Οι ψηφιακές συσκευές είναι πηγή της λεγόμενης μπλε ακτινοβολίας -εκτός από τον ήλιο. Η μπλε ακτινοβολία ανήκει στο φάσμα του ορατού φωτός (HEV – High-energy Visible Light). Φαίνεται να ευνοεί τη δημιουργία ελευθέρων ριζών, που προκαλούν το λεγόμενο οξειδωτικό στρες. Επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σκούρων κηλίδων.

Τόσο η ρύπανση της ατμόσφαιρας (σκόνη, σωματίδια, ουσίες από τον καπνό του τσιγάρου κ.α.). Όσο και η αυξανόμενη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών (κινητό, tablet, υπολογιστής κ.α.) προβληματίζουν δικαίως τους καταναλωτές τα τελευταία χρόνια. Τους ωθούν στο να ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους προστασίας της επιδερμίδας τους.

Έτσι, δημιουργήθηκε η ανάγκη για την ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων, με πιο γνωστή την κρέμα προσώπου. Παρέχει προστασία του δέρματος από τις συνεχείς επιθέσεις. Γίνονται συνεχείς έρευνες για την αναζήτηση νέων ενεργών συστατικών που καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες και τη χρόνια φλεγμονή του δέρματος. Η ανάπτυξη καινοτόμων προστατευτικών συνθέσεων βρίσκονται στο προσκήνιο. Ήδη κυκλοφορούν καλλυντικά προϊόντα προστασίας από την μπλε ακτινοβολία και τη περιβαλλοντική ρύπανση. Τα λεγόμενα anti-blue light και anti-pollution καλλυντικά αντίστοιχα. Περιέχουν συστατκά που δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα. Έτσι αποτρέπεται η εισχώρηση των ρύπων στο δέρμα. Επίσης περιέχουν και αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και αποτοξινωτικά συστατικά. Αυτό προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση.

Πώς θα προστατέψετε το δέρμα σας;

Η ελάττωση του χρόνου μπροστά στις οθόνες και η ελάττωση της έκθεσης σε ρύπους θα ήταν ιδανική, αλλά συχνά ακατόρθωτη. Συνεπώς, η χρήση πιθανόν κάποιας κρέμας προσώπου με φίλτρα κατά της μπλε ακτινοβολίας και των ρύπων θα βοηθήσουν. Μπορείτε ακόμη να επιλέξτε πολυδραστικά προϊόντα που προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Αντιρυτιδική-αντιγηραντική δράση σε συνδυασμό με την προστασία από τους ρύπους και την μπλε ακτινοβολία. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα και ανάλαφρο δέρμα, θα πρέπει βέβαια να μην παραλείπετε τον σχολαστικό βραδινό καθαρισμό. Αυτός θα απομακρύνει περίσσεια λιπαρότητα και ρύπους.

Όπως και να χει, είναι σημαντικό να παραμένει το δέρμα μας καθαρό, ενυδατωμένο και προστατευμένο όλη την ημέρα. Ταυτόχρονα πρέπει και να «αναπνέει» κάθε στιγμή. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πάρετε την κρέμα προσώπου σας, αξίζει να το σκεφτείτε να επενδύσετε στη νέα γενιά προϊόντων που υπόσχονται προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Δώστε βάση στην Προστασία Δέρματος από την Ατμοσφαιρική Ρύπανση. Φυσικά, χωρίς να ξεχνάτε τη μοναδική κίνηση που μπορεί να διώξει ολοκληρωτικά από την επιδερμίδα σας τα βάρη της … πόλης: τον βραδινό καθαρισμό!

Πατήστε εδώ για να βρείτε το απόλυτο προϊόν προστασίας από την περιβαλλοντική ρύπανση και τις ακτινοβολίες blue-Light!

Back to top

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή